01/02/2023 02/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ευρισκόμενος στην Αθήνα για υποχρεώσεις και υποθέσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς και της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, επισκέφθηκε, την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, το Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, με τον οποίο...
01 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 2:51

Ο Ρεθύμνης Πρόδρομος στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Διαδώστε:
Ο Ρεθύμνης Πρόδρομος στο Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, ευρισκόμενος στην Αθήνα για υποχρεώσεις και υποθέσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς και της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, επισκέφθηκε, την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, το Γραφείο Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γραφείου, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, με τον οποίο είχαν εγκάρδια συνομιλία.

Στη συνάντηση αυτή, κατά την οποία έγινε συζήτηση επί διαφόρων εκκλησιαστικών θεμάτων, παρέστη και ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου (Πατριαρχείου Ιεροσολύμων) στην Αθήνα, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Ραφαήλ.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Πρόδρομο συνόδευαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νήφων Βασιλάκης, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Παπαλεβυζάκης, Ηγουμενοσύμβουλος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων