13/12/2018 13/12/2018 Τον ιστορικό και περικαλλή καθεδρικό Ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Βαθέως κατέκλυσε πλήθος ευσεβών πιστών και προσκυνητών . Στις Ιερές ακολουθίες προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου  κ.κ Ευσέβιος πλαισιούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως ,χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό εσπερινό και ομίλησε δια τις αρετές του Αγίου Σπυρίδωνος . Την κυριώνυμο ημέρα χοροστάτησε στην ακολουθία του όρθρου...
13 Δεκεμβρίου, 2018 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2018 - 21:47

Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Σπυρίδωνος στον Καθεδρικό Ναό της Σάμου

Διαδώστε:
Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Σπυρίδωνος στον Καθεδρικό Ναό της Σάμου

Τον ιστορικό και περικαλλή καθεδρικό Ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος Βαθέως κατέκλυσε πλήθος ευσεβών πιστών και προσκυνητών .

Στις Ιερές ακολουθίες προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου  κ.κ Ευσέβιος πλαισιούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως ,χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό εσπερινό και ομίλησε δια τις αρετές του Αγίου Σπυρίδωνος . Την κυριώνυμο ημέρα χοροστάτησε στην ακολουθία του όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, Ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως  Σάμου Αρχιμ. π. Σωτήριος Κοσμόπουλος ομίλησε εκ του αποστολικού αναγνώσματος της εορτής .

Σε όλες τις Ιερές ακολουθίες παρέστησαν οι πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του νησιού μας και πλήθος πιστών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων