19/08/2022 19/08/2022 «Βραδιά αγάπης» με ευκαιρία τη συμπλήρωση 50 ετών και απρόσκοπτης λειτουργίας από την ίδρυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου  Καρλοβάσου “Ευγηρίας Πρόνοια”  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 στο Καρλόβασι. Στην εκδήλωση συμμετείχε η παιδική και νεανική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως “ΕυΩΔΗα“, η οποία ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια. Ο Μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος, αναφέρθηκε στην ιστορία του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου,...
19 Αυγούστου, 2022 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 11:41

50 χρόνια προσφοράς του εκκλησιαστικού γηροκομείου Καρλοβάσου «Ευγηρίας Πρόνοια» (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
50 χρόνια προσφοράς του εκκλησιαστικού γηροκομείου Καρλοβάσου «Ευγηρίας Πρόνοια» (ΦΩΤΟ)

«Βραδιά αγάπης» με ευκαιρία τη συμπλήρωση 50 ετών και απρόσκοπτης λειτουργίας από την ίδρυση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου  Καρλοβάσου “Ευγηρίας Πρόνοια”  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 στο Καρλόβασι.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η παιδική και νεανική χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως “ΕυΩΔΗα“, η οποία ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια.

Ο Μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος, αναφέρθηκε στην ιστορία του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου, υπογραμμίζοντας ότι όλοι μας «οφείλουμε στοργή, αγάπη και σεβασμό στους απόμαχους της ζωής». Ο ιεράρχης αναφέρθηκε στον υψηλό δείκτη παρεχομένων υπηρεσιών του.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και ιδιαιτέρως την Διευθύντρια Πρεσβυτέρα κ. Αναστασία Πλακιώτη για την εργατικότητα και το προσωπικό τους ήθος. Ευχαρίστησε τους Ευεργέτες και Εθελοντές και κατέληξε με έμφαση ότι στόχος του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου είναι η προσφορά ζεστασιάς και θαλπωρής ενός σπιτιού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Ταξίαρχος της 79 ΑΔΤΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων