11/08/2022 12/08/2022 Πολιτιστική εκδήλωση μνήμης με τίτλο: «Φοίνικες από τη στάχτη του ‘22», αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας  στο αμφιθέατρο του Άη Γιαννάκη στο Άνω Βαθύ την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, μετά την Ιερά Παράκληση που τελέσθηκε στον παραπλήσιο ιστορικό ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου,...
11 Αυγούστου, 2022 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2022 - 2:15

Εκδήλωση μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Άνω Βαθύ Σάμου

Διαδώστε:
Εκδήλωση μνήμης για τη Μικρασιατική Καταστροφή στο Άνω Βαθύ Σάμου

Πολιτιστική εκδήλωση μνήμης με τίτλο: «Φοίνικες από τη στάχτη του ‘22», αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας  στο αμφιθέατρο του Άη Γιαννάκη στο Άνω Βαθύ την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022, μετά την Ιερά Παράκληση που τελέσθηκε στον παραπλήσιο ιστορικό ιερό ναό του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, κτισμένο το 1799.

Η εκδήλωση περιλάμβανε δύο μέρη: στο πρώτο παρουσιάστηκε η Παιδική και Νεανική Χορωδία «ΕυΩΔΗα» της Ιεράς Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση της συνεργάτιδος της Μητροπόλεως κυρίας Άννας Κωσταρά, με τραγούδια εμπνευσμένα από την Μικρασιατική Καταστροφή, ή αναφερόμενα σε αυτήν και τα θύματά της. Στο δεύτερο παρουσιάστηκαν τραγούδια της Μικράς Ασίας, από μουσικό σχήμα του νησιού. Την εκδήλωση παρακολούθησαν, πέραν των αρχών του τόπου, και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων