22/06/2020 22/06/2020 Τα Ονομαστήριά του εόρτασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, με τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε σήμερα το πρωί στην μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ευσεβίου Επισκόπου Σαμοσάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην πόλη της Σάμου ενώ στη συνέχεια δέχτηκε τις ευχές του ιερού κλήρου...
22 Ιουνίου, 2020 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2020 - 22:28

Εόρτασε τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Σάμου

Διαδώστε:
Εόρτασε τα Ονομαστήριά του ο Μητροπολίτης Σάμου

Τα Ονομαστήριά του εόρτασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, με τη Θεία Λειτουργία που τέλεσε σήμερα το πρωί στην μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Ευσεβίου Επισκόπου Σαμοσάτων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου στην πόλη της Σάμου ενώ στη συνέχεια δέχτηκε τις ευχές του ιερού κλήρου και των πιστών. 

Εχθές, την Κυριακή 21 Ιουνίου και παραμονή της εορτής, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ενδόξου Ιερομάρτυρος Ευσεβίου στο Παλαιό Καρλόβασι Σάμου.

Να σημειωθεί πως φέτος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης συμπληρώνει 25 έτη διακονίας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων