05/08/2022 05/08/2022 Ο εορτασμός των προστατών Αγίων του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου Ικαρίας και Φούρνων, τελέσθηκε στο Ιερό Μετόχι Ταξιαρχών Μαλαγαρίου με Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος. Παρέστησαν οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του νησιού, πολύτεκνοι και φίλοι των πολυτέκνων. Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε μεταξύ άλλων την πολύτιμη προσφορά των πολυτέκνων. Τόνισε...
05 Αυγούστου, 2022 - 19:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2022 - 19:52

Εορτασμός των προστατών Αγίων του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου

Διαδώστε:
Εορτασμός των προστατών Αγίων του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου

Ο εορτασμός των προστατών Αγίων του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου Ικαρίας και Φούρνων, τελέσθηκε στο Ιερό Μετόχι Ταξιαρχών Μαλαγαρίου με Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος.

Παρέστησαν οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του νησιού, πολύτεκνοι και φίλοι των πολυτέκνων.

Ο Σεβασμιώτατος επεσήμανε μεταξύ άλλων την πολύτιμη προσφορά των πολυτέκνων. Τόνισε ότι ο πληθυσμός στα νησιά μας λιγοστεύει, οι γεννήσεις παιδιών μειώνονται, οι γέροντες φεύγουν, τα χωριά μας φθίνουν. Πρέπει να ζωντανέψουν τα χωριά μας. Η έλλειψη πίστεως και εμπιστοσύνης στη Πρόνοια του Θεού, ο ευδαιμονισμός και ο ατομισμός είναι οι κύριες αιτίες. Η ευθύνη είναι όλων μας. Χρειάζονται γενναία μέτρα για τη στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων