01/04/2019 01/04/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας στα πλαίσια της εβδομάδος των ιερατικών κλίσεων  ,του πνευματικού  ενδιαφέροντος και της μέριμνας της  για όσα παιδιά διακονούν στο ιερό βήμα ,στο αναλόγιο,  ως ιερόπαιδες  ή  Αναγνώστες και ενδεχομένως έχουν κλίση προς την ιεροσύνη οργάνωσε συνάντηση στην Ιερά Μονή της Αγίας Ζώνης το Σάββατο 30 Μαρτίου με την συμμετοχή...
01 Απριλίου, 2019 - 12:56

Εβδομάδα ιερατικών Κλήσεων στην Ι.Μ. Σάμου και Ικαρίας

Διαδώστε:
Εβδομάδα ιερατικών Κλήσεων στην Ι.Μ. Σάμου και Ικαρίας

Η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας στα πλαίσια της εβδομάδος των ιερατικών κλίσεων  ,του πνευματικού  ενδιαφέροντος και της μέριμνας της  για όσα παιδιά διακονούν στο ιερό βήμα ,στο αναλόγιο,  ως ιερόπαιδες  ή  Αναγνώστες και ενδεχομένως έχουν κλίση προς την ιεροσύνη οργάνωσε συνάντηση στην Ιερά Μονή της Αγίας Ζώνης το Σάββατο 30 Μαρτίου με την συμμετοχή  90 και πλέων ιεροπαίδων από τις ενορίες της Σάμου .

 

Μετά από δέηση που πραγματοποιήθηκε στο καθολικό της Ιεράς Μονής ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης με λόγους πατρικούς  ευχαρίστησε όλους για την συμμετοχή τους σ’ αυτή την συνάντηση και επεσήμανε  την σπουδαιότητα της διακονίας τους τόσο στην θεία λατρεία όσο  και την συμβολή τους  με ουσιαστικό τρόπο στη διακονία του λειτουργού Ιερέως . Τα παιδία γεμάτα ενθουσιασμό ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την πατρική του αγάπη , για τις στιγμές χαράς και ηρεμίας αλλά προπάντων πνευματικής φροντίδας που τους χάρισε ανανεώνοντας την συνάντηση τους στις φιλόξενες κατασκηνώσεις της «Παναγίας του Κότσικα »το καλοκαίρι. Ακολούθησε μοναστηριακή τράπεζα και τέλος άπαντες έλαβαν από ένα βιβλίο και μια εικόνα ως ευλογία από τον Σεβασμιώτατο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων