19/03/2021 19/03/2021 Με την εμπερίστατη επαρχία της Ιερά Μητροπόλεως Ελασσώνος συμπάσχει μια, που επλήγη πρόσφατα από μεγάλης ισχύος σεισμούς, συμπάσχει η Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας η οποία, τον περασμένο Οκτώβριο, δοκιμάστηκε και αυτή από τον σεισμό που χτύπησε το νησί και είχε ως αποτέλεσμα δύο νέα παιδιά να χάσουν τη ζωή τους. Έτσι, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου...
19 Μαρτίου, 2021 - 16:44
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2021 - 17:11

Η Σάμος στο πλευρό των πληγέντων της Ελασσόνας

Διαδώστε:
Η Σάμος στο πλευρό των πληγέντων της Ελασσόνας

Με την εμπερίστατη επαρχία της Ιερά Μητροπόλεως Ελασσώνος συμπάσχει μια, που επλήγη πρόσφατα από μεγάλης ισχύος σεισμούς, συμπάσχει η Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας η οποία, τον περασμένο Οκτώβριο, δοκιμάστηκε και αυτή από τον σεισμό που χτύπησε το νησί και είχε ως αποτέλεσμα δύο νέα παιδιά να χάσουν τη ζωή τους.

Έτσι, κατόπιν εντολής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ευσεβίου, απεστάλησαν στην Ιερά Μητρόπολη Ελασσώνος 200 κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες) προς άμεση κάλυψη των αναγκών των εκεί αδελφών, των οποίων καταστράφηκαν οι οικίες και φιλοξενούνται εντός σκηνών σε καταυλισμούς.

“Επειδή πρόσφατα κι εμείς βιώσαμε την φοβερά δοκιμασία του σεισμού στα Νησιά μας και ακόμη μετρούμε τις πληγές και τις σοβαρές συνέπειές του, αντιλαμβανόμαστε ιδιαιτέρως τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες τους και ευχόμαστε Κύριος ο Θεός να επιβλέψη και σ’ εκείνην την Άμπελόν Του και να ενισχύη τον Σεβασμιώτατον Ποιμενάρχην της κ.κ. Χαρίτωνα και τους ευσεβείς συνεργάτες του, Κληρικούς και Λαικούς, προς αισίαν έκβασιν των προσπαθειών τους, επ’ ωφελεία των εκεί σεισμοπαθών Αδελφών και προς δόξαν Θεού”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων