18/04/2022 18/04/2022 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Βουρλιωτών Σάμου η κατά παράδοση Κυριακή των Βαΐων μετά από δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας. Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος πλαισιούμενος από τον εφημέριο του χωριού Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Λάνδρου και των διακόνων π. Καλλινίκου και π. Χριστοδούλου. Τον θείο...
18 Απριλίου, 2022 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2022 - 18:38

Κυριακή των Βαΐων στην Σάμο παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών

Διαδώστε:
Κυριακή των Βαΐων στην Σάμο παρουσία στρατιωτικών και πολιτικών αρχών

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμ. Θεοτόκου Βουρλιωτών Σάμου η κατά παράδοση Κυριακή των Βαΐων μετά από δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας.

Στη Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος πλαισιούμενος από τον εφημέριο του χωριού Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Λάνδρου και των διακόνων π. Καλλινίκου και π. Χριστοδούλου. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Αρχιδιάκονο τον διάκονο της Ιεράς Μητρόπολης π. Καλλίνικο Τζαφέρη καταγόμενο από το χωριό Βουρλιώτες, υιό του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νεκταρίου Τζαφέρη.

Παρέστησαν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του νησιού μας και πλήθος λαού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων