23/04/2022 23/04/2022 Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν για τη μη μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο στη Σάμο, επιστρατεύτηκε τελικά, την τελευταία στιγμή, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, για να μεταφέρει από τη Χίο στη Σάμο το Φως της Αναστάσεως. Αν όλα πάνε καλά, το Super Puma αναμένεται αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Χίου...
23 Απριλίου, 2022 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2022 - 16:54

Mε Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας το Άγιο Φως στη Σάμο

Διαδώστε:
Mε Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας το Άγιο Φως στη Σάμο

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν για τη μη μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο στη Σάμο, επιστρατεύτηκε τελικά, την τελευταία στιγμή, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, για να μεταφέρει από τη Χίο στη Σάμο το Φως της Αναστάσεως.

Αν όλα πάνε καλά, το Super Puma αναμένεται αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Χίου στις 21.30 το βράδυ, μεταφέροντας σε ειδικό φανάρι της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, το Άγιο Φως, και άφιξη στο Αεροδρόμιο της Σάμου, μισή ώρα αργότερα.

Το Ανέσπερο Φως θα παραλάβει από τα χέρια του κυβερνήτη του ελικοπτέρου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ. Ευσέβιος.

Πηγή: www.samos24.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων