26/01/2023 26/01/2023 Νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών διορίστηκε με απόφαση του Μητροπολίτη Σάμου κ. Ευσεβίου ο Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Φλεβάρης. Ο π. Αμφιλόχιος ευγενής, προσηνής, γενικής αποδοχής κληρικός γεννήθηκε στην Σάμο το 1983. Εκάρη Μοναχός στην Ιερά Μονή Μεγάλης Παναγίας το 2006, Χειροτονήθηκε Διάκονος το 2010, Πρεσβύτερος το 2011 και έλαβε...
26 Ιανουαρίου, 2023 - 12:52

Νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Διαδώστε:
Νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος στην Ιερά Μητρόπολη Σάμου

Νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών διορίστηκε με απόφαση του Μητροπολίτη Σάμου κ. Ευσεβίου ο Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Φλεβάρης.

Ο π. Αμφιλόχιος ευγενής, προσηνής, γενικής αποδοχής κληρικός γεννήθηκε στην Σάμο το 1983. Εκάρη Μοναχός στην Ιερά Μονή Μεγάλης Παναγίας το 2006, Χειροτονήθηκε Διάκονος το 2010, Πρεσβύτερος το 2011 και έλαβε το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου το 2013.

Τυγχάνει απόφοιτος της Πατμιάδος Εκκλησιαστικής Σχολής , της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών, πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταπτυχιακός φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Ενεγγράφη στον κατάλογο προς Αρχιερατείαν το 2022, είναι Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεώς, υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Ζώνης Βλαμαρής.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων