30/07/2022 31/07/2022 Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος εκφράζει τις ευχές και τα συγχαρητήρια του προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων. Αναλυτικά, το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου: Αγαπητά μου παιδιά, Με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας σας...
30 Ιουλίου, 2022 - 21:38
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2022 - 0:05

Ο Μητροπολίτης Σάμου συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σάμου συγχαίρει τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος εκφράζει τις ευχές και τα συγχαρητήρια του προς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσεβίου:

Αγαπητά μου παιδιά,

Με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας σας συγχαίρω για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Ιδρύματα της Χώρας μας. Σας εύχομαι πατρικά πάντοτε ο δρόμος σας να φωτίζεται από το φως του Χριστού και της διδασκαλίας Του.

Συγχαίρω δε τόσο τους γονείς σας όσο και τους διδασκάλους σας για την συμβολή τους και τις προσπάθειές τους. Καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία. Η τοπική μας Εκκλησία θα βρίσκεται πάντα κοντά σας συμπαραστάτης στους ευγενείς αγώνες της ζωής σας.

Με ευχές και πατρική αγάπη

Ο Επίσκοπός σας

+Ο Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων