27/12/2022 27/12/2022 Στην γεμάτη από παιδικές φωνές και χαμόγελα χαράς, Αίθουσα του θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 μετά από δύο χρόνια εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως. Κατά την διάρκεια αυτής της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος τα καλωσόρισε και στη συνέχεια ομίλησε...
27 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2022 - 16:12

Ο Σάμου Ευσέβιος κοντά στα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης

Διαδώστε:
Ο Σάμου Ευσέβιος κοντά στα παιδιά των ιερέων της Μητρόπολης

Στην γεμάτη από παιδικές φωνές και χαμόγελα χαράς, Αίθουσα του θρόνου της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 μετά από δύο χρόνια εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά την διάρκεια αυτής της εκδήλωσης ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος τα καλωσόρισε και στη συνέχεια ομίλησε επίκαιρα απευθύνοντας λόγο διδακτικό, αγάπης και συμπαραστάσεως σε ολόκληρη την Ιερατική οικογένεια και ευχήθηκε ο νεογέννητος Χριστός να γεμίζει την ζωή όλων με το φως Του και την αύρα της Θεότητός Tου.

Ακολούθως μοίρασε εόρτια δώρα ανάλογα με την ηλικία τους σε όλα τα παιδιά, στις πρεσβυτέρες και τους Ιερείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων