08/05/2021 08/05/2021 Στο Καρλόβασι και στον Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που σχεδόν καταστράφηκε από τον σεισμό που έπληξε το νησί της Σάμου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος με σκοπό να επιβλέψει την ολοκλήρωση των εργασιών καθαίρεσης. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και στο επόμενο στάδιο θα αρχίσει η υποστύλωση και η ανακαίνιση του...
08 Μαΐου, 2021 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 11:29

Προχωράνε οι εργασίες στον Μητροπολιτικό Ναό Καρλοβασίου

Διαδώστε:
Προχωράνε οι εργασίες στον Μητροπολιτικό Ναό Καρλοβασίου

Στο Καρλόβασι και στον Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που σχεδόν καταστράφηκε από τον σεισμό που έπληξε το νησί της Σάμου μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος με σκοπό να επιβλέψει την ολοκλήρωση των εργασιών καθαίρεσης.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και στο επόμενο στάδιο θα αρχίσει η υποστύλωση και η ανακαίνιση του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού στο Καρλόβασι.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου κ. Ευσέβιος μεταβάς αυτοπροσώπως στο Καρλόβασι, επισκέφθηκε τον εκ του σεισμού ημικατεστραμμένο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρλοβάσου και επέβλεψε την ολοκλήρωση των εργασιών καθαίρεσης ετοιμόρροπων τμημάτων αναδομών, είτε τοιχοποιιών, είτε θολοδομιών, που διενεργήθηκαν από την Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία με την επωνυμία DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ, δυνάμει και συνεπεία του από 19ης Απριλίου 2021 υπογραφέντος Ιδιωτικού Συμφωνητικού μεταξύ της εν λόγω Εταιρίας και της Τοπικής μας Εκκλησίας, εκπροσωπουμένης υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ευσεβίου και του Εφημερίου του Ναού Αιδ/του Πρωτ. Κωνσταντίνου Μηλιώτη.

Ειρήσθω εν παρόδω, ότι τα καθαιρεθέντα οικοδομικά υλικά του Ναού μεταφέρθηκαν και φυλάσσονται ασφαλώς, με την προοπτική επιλογής και επαναχρησιμοποίησής τους.

Μέσα στην αναστάσιμη χαρά της Πασχαλίου περιόδου, που διανύουμε ευχαριστούμε την Εταιρία DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ για την μεγάλη δωρεά και προσφορά της και ευχόμαστε σύντομα διά την συν Θεώ συνέχιση και των υπολοίπων εργασιών υποστύλωσης και εξ ολοκλήρου ανακαίνισης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού μας στο Καρλόβασι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων