02/06/2021 02/06/2021 Στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως όπου θαύμασε τα μοναδικά εκθέματα που φιλοξενούνται σε αυτό ξεναγήθηκε από τον Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε, την Δευτέρα 31 Μαϊου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Υφυπουργό η οποία ενημερώθηκε διεξοδικώς για την μεγάλη ιστορία των Ιερών Μονών, Ιερών...
02 Ιουνίου, 2021 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2021 - 8:35

Στη Μητρόπολη Σάμου η υφυπουργός Τουρισμού

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Σάμου η υφυπουργός Τουρισμού

Στο Εκκλησιαστικό Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως όπου θαύμασε τα μοναδικά εκθέματα που φιλοξενούνται σε αυτό ξεναγήθηκε από τον Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιο η Υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε, την Δευτέρα 31 Μαϊου, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Υφυπουργό η οποία ενημερώθηκε διεξοδικώς για την μεγάλη ιστορία των Ιερών Μονών, Ιερών Ναών και Εκκλησιδίων, αλλά και για τις καταστροφές που υπέστησαν οι περισσότεροι, από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020.

Με την ευκαιρία της επισκέψεώς αυτής συζητήθηκαν από κοινού θέματα θρησκευτικού Τουρισμού με πρώτο το Πρόγραμμα του Υπουργείου «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου», καθώς η Σάμος συμπεριλαμβάνεται σε αυτό, ως τόπος διάβασης του Αποστόλου Παύλου σύμφωνα και με το χωρίο των Πράξεων των Αποστόλων «τῇ δὲ ἑτέρᾳ παρεβάλομεν εἰς Σάμον» (κ΄15)».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων