04/01/2022 04/01/2022 Στoν Ιερό Ναό Γεννήσεως Χριστού Παλαιού Καρλοβάσου ιερούργησε το πρωί της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διάρκεια της οποίας τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Κωνσταντίνου Μαρτίνη, προερχομένου εκ της Ικαρίας, εγγάμου. Ο...
04 Ιανουαρίου, 2022 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2022 - 13:50

Θεία Λειτουργία και Χειροτονία Διακόνου του Κωνσταντίνου Μαρτίνη

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία και Χειροτονία Διακόνου του Κωνσταντίνου Μαρτίνη

Στoν Ιερό Ναό Γεννήσεως Χριστού Παλαιού Καρλοβάσου ιερούργησε το πρωί της Κυριακής 2 Ιανουαρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διάρκεια της οποίας τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του κ. Κωνσταντίνου Μαρτίνη, προερχομένου εκ της Ικαρίας, εγγάμου.

Ο Σεβασμιώτατος εξ αφορμής και του Αποστολικού Αναγνώσματος της Κυριακής προ των Φώτων, που ο Απ. Παύλος απευθύνεται στο μαθητή του απ. Τιμόθεο (β’ Τιμ, δ. 5-8), επεσήμανε το υψηλό αξίωμα του Ιερέως και τις τεράστιες ευθύνες που έχει ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων