25/10/2018 25/10/2018 Την έναρξη λειτουργίας του Ξενώνα Διαμονής Ηλικιωμένων Προσκυνητών “Ο Άρχων Μιχαήλ ο Πανορμίτης”, ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελορίζου. Η Ι.Μ. Σύμης αναφέρει ότι έχουν ολοκληρωθεί πλέον οι εργασίες ανακαινίσεως και εξοπλισμού των εγκαταστάσεων, και άρχεται πλέον η πλήρης λειτουργία του Ξενώνα, στους ίδιου χώρους όπου από το 1997 έως το 2008...
25 Οκτωβρίου, 2018 - 9:54

Ανοίγει τις πύλες του ο Ξενώνας Ηλικιωμένων στον Πανορμίτη

Διαδώστε:
Ανοίγει τις πύλες του ο Ξενώνας Ηλικιωμένων στον Πανορμίτη

Την έναρξη λειτουργίας του Ξενώνα Διαμονής Ηλικιωμένων Προσκυνητών “Ο Άρχων Μιχαήλ ο Πανορμίτης”, ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελορίζου.
Η Ι.Μ. Σύμης αναφέρει ότι έχουν ολοκληρωθεί πλέον οι εργασίες ανακαινίσεως και εξοπλισμού των εγκαταστάσεων, και άρχεται πλέον η πλήρης λειτουργία του Ξενώνα, στους ίδιου χώρους όπου από το 1997 έως το 2008 λειτούργησε το Γηροκομείο της Ιεράς Μονής του Πανορμίτου.
Ο ξενώνας, δυναμικότητος μέχρι 20 αυτοεξυπηρετούμενων ηλικιωμένων προσώπων, θα παρέχει πλήρη κατά φιλοξενία οφειλόμενη διαμονή ηλικιωμένων προσκυνητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων