07/11/2020 08/11/2020 Την Τρίτη 3η Νοεμβρίου 2020, εορτάστηκε στην Σύμη, η μνήμη της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στον γραφικό ομώνυμο Ι. Ναό του, που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην περιοχή «Δρακούντα» του νησιού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, με συλλειτουργούς του τον...
07 Νοεμβρίου, 2020 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 14:10

Εορτάστηκε η μνήμη της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η μνήμη της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου

Την Τρίτη 3η Νοεμβρίου 2020, εορτάστηκε στην Σύμη, η μνήμη της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στον γραφικό ομώνυμο Ι. Ναό του, που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην περιοχή «Δρακούντα» του νησιού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία, με συλλειτουργούς του τον π. Στέφανο Μακρή Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο και τον Διάκονο π. Γεώργιο Κακακιό. Μετά την ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου ομίλησε επικαίρως στους εκκλησιαζομένους πιστούς που ήλθαν στον Ι. Ναό του Αγίου, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Σύμης κ. Ελευθ. Παπακαλοδούκας, για να προσκυνήσουν την χαριτόβρυτο εικόνα του και να λάβουν την ευλογία της Χάρης Του.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων