15/09/2021 15/09/2021 Τον Διοικητή της Ανώτερης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη, υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 15η Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου-Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο. Ο Αντιστράτηγος, που συνοδευόταν από τον Διοικητή της 95ης Α.Δ.Τ.Ε,, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου, και τον Διοικητή Δ.Α.Ν. Σύμης, Χαράλαμπο Στραβοπόδη, πραγματοποίησε την επίσκεψη στο...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 18:50

Επίσκεψη του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ στον Μητροπολίτη Σύμης

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ στον Μητροπολίτη Σύμης

Τον Διοικητή της Ανώτερης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη, υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη 15η Σεπτεμβρίου 2021, ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου-Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

Ο Αντιστράτηγος, που συνοδευόταν από τον Διοικητή της 95ης Α.Δ.Τ.Ε,, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Θεοδώρου, και τον Διοικητή Δ.Α.Ν. Σύμης, Χαράλαμπο Στραβοπόδη, πραγματοποίησε την επίσκεψη στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιοχή ευθύνης της 95ης Α.Δ.Τ.Ε.

Ο κ. Φλάρης έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο με ιδιαίτερη χαρά και κατά την διάρκεια της συναντήσεως συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και εδόθη η ευκαιρία στον Σεβασμιώτατο να εκφράσει τις ευχαριστίες της τοπικής Εκκλησίας στις ένοπλες δυνάμεις της Πατρίδας μας, για το υψηλό φρόνημα και την αποτελεσματικότητα που διακρίνονται κατά την επιτέλεση του ιερού τους καθήκοντος, ιδιαιτέρως στα ακριτικά νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων