18/08/2021 18/08/2021 Σήμερα, Τετάρτη 18η Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε με ιδιαιτέρα χαρά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο τον Ελληνοαυστραλό κ. Αθανάσιο (Άρθουρ) Σπύρου, Πρέσβη της Αυστραλίας στην Αθήνα, ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο νησί της Σύμης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης καλωσόρισε ευγενώς τον κ. Σπύρου και την συνοδεία του και...
18 Αυγούστου, 2021 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2021 - 18:24

Ο πρέσβης της Αυστραλίας στον Μητροπολίτη Σύμης

Διαδώστε:
Ο πρέσβης της Αυστραλίας στον Μητροπολίτη Σύμης

Σήμερα, Τετάρτη 18η Αυγούστου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε με ιδιαιτέρα χαρά στο Μητροπολιτικό Μέγαρο τον Ελληνοαυστραλό κ. Αθανάσιο (Άρθουρ) Σπύρου, Πρέσβη της Αυστραλίας στην Αθήνα, ο οποίος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο νησί της Σύμης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης καλωσόρισε ευγενώς τον κ. Σπύρου και την συνοδεία του και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο κύριος Σπύρου θα παραμείνει στο ακρητικό νησί συνολικά τρεις ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων