22/08/2021 22/08/2021 Το διήμερον Σάββατον 21η και Κυριακή 22α Αυγούστου 2021,όπως είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε το ακριτικό Καστελλόριζο στο πλαίσιο μιας ακόμη ποιμαντικής του επισκέψεως κατά την τρέχουσα περίοδο, συνοδευόμενος από τον Διάκονο π. Γεώργιο Κακακιό, καθώς και τον Ιεροψάλτη κ. Παναγιώτη Μανουσάκη. Το εσπέρας του Σαββάτου...
22 Αυγούστου, 2021 - 12:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2021 - 15:48

Στο ακριτικό Καστελλόριζο λειτούργησε ο Μητροπολίτης Σύμης

Διαδώστε:
Στο ακριτικό Καστελλόριζο λειτούργησε ο Μητροπολίτης Σύμης

Το διήμερον Σάββατον 21η και Κυριακή 22α Αυγούστου 2021,όπως είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύμης κ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε το ακριτικό Καστελλόριζο στο πλαίσιο μιας ακόμη ποιμαντικής του επισκέψεως κατά την τρέχουσα περίοδο, συνοδευόμενος από τον Διάκονο π. Γεώργιο Κακακιό, καθώς και τον Ιεροψάλτη κ. Παναγιώτη Μανουσάκη.

Το εσπέρας του Σαββάτου 21ης Αύγούστου ο Σεβ. Μητροπολίτης χοροστάτησε του Εσπερινού, στον μεγαλοπρεπή Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης συμπαραστατούμενος από τους π Γεώργιο Μαλτέζο εφημέριο του Ι. Ναού Κωνσταντίνου και Ελένης και του Διακόνου π Γεωργίου Κακακιού.

Το πρωί της Κυριακής 22ας Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος, χοροστάτησε του Όρθρου και τέλεσε την Θ. Λειτουργία με συλλειτουργούς τους ως άνω κληρικούς, όπου και ομίλησε επικαίρως λαμβάνοντας αφορμή από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της ημέρας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων