29/05/2020 29/05/2020 Στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως που βρίσκεται παραθαλάσσια στη Σύμη χοροστάτησε κατά τη Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Στέφανος Μακρής και συμμετείχαν πιστοί οι οποίοι προσέγγισαν τον Ιερό Ναό με ιδιωτικά Σκάφη στην προβλήτα του. Ο...
29 Μαΐου, 2020 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 13:30

Στον γραφικό Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Σύμη

Διαδώστε:
Στον γραφικό Ιερό Ναό της Αναλήψεως στη Σύμη

Στον Ιερό Ναό της Αναλήψεως που βρίσκεται παραθαλάσσια στη Σύμη χοροστάτησε κατά τη Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Στέφανος Μακρής και συμμετείχαν πιστοί οι οποίοι προσέγγισαν τον Ιερό Ναό με ιδιωτικά Σκάφη στην προβλήτα του.

Ο Σεβασμιώτατος προέστη της Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Αναλήψεως και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν από την Επιτροπή του Ιερού Ναού τα καθιερωμένα κεράσματα στον αύλειο χώρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων