08/01/2019 08/01/2019 Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη των εσπερινών ομιλιών εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών. Διαβάστε τι αναφέρει: Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών. Περί ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 23:00

Έναρξη εσπερινών ομιλιών στην Ι.Μ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Έναρξη εσπερινών ομιλιών στην Ι.Μ. Τρίκκης

Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη των εσπερινών ομιλιών εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Διαβάστε τι αναφέρει:

Την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών. Περί ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό. Περί ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό. Επίσης το βράδυ της ίδιας ημέρας ώρα 8.30 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, καί κάθε Τρίτη, θα γίνεται η σύναξη νέων, φοιτητών και εργαζομένων. Κατ’ αυτήν θα γίνεται διάλογος για θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική αφύπνιση και τον σύγχρονο προβληματισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων