10/01/2019 10/01/2019 Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες: Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου από 8:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ....
10 Ιανουαρίου, 2019 - 22:55

Αγρυπνίες θα πραγματοποιηθούν στην Ι.Μ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Αγρυπνίες θα πραγματοποιηθούν στην Ι.Μ. Τρίκκης

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου από 8:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμο

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 9:00-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εξ Ιωαννίνων.

Την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 8:30-12:30 βραδινή, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων