23/11/2018 23/11/2018 Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες: Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, με την...
23 Νοεμβρίου, 2018 - 10:25

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων

Διαδώστε:
Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη και χωριά των Τρικάλων

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ την περίοδο της Τεσσαρακοστής των Χριστουγέννων, από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Στυλιανού του Παφλαγόνος, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων.

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Μεγάρχη Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου το βράδυ, και κάθε Τετάρτη βράδυ, από 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας. Στο τέλος θα μνημονευθούν τα ονόματα των ασθενών σε σχετική ευχή υπέρ υγείας.

Την ίδια μέρα θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Φιλουμένου του Αγιοταφίτου, από 8:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίων Αναργύρων Τρικάλων από 8:30-12:30 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων