26/01/2019 26/01/2019 Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων η 1η Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το έτος 2019. Η όλη εκδήλωση άρχισε με την προσφώνηση του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο  Σεβ. Μητροπολίτης...
26 Ιανουαρίου, 2019 - 15:53
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2019 - 15:37

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Ι.Μ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε στην Ι.Μ. Τρίκκης

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων η 1η Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών για το έτος 2019. Η όλη εκδήλωση άρχισε με την προσφώνηση του Σεβ. Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία τον λόγο έλαβε ο  Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ο οποίος ανέπτυξε προς τους κληρικούς της Μητροπόλεώς σκέψεις για την διακονία του ιερέως στον σύγχρονο κόσμο και για την διοίκηση μιας ενορίας. Πριν την έναρξη της ομιλίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ευλόγησε την αγιοβασιλόπιτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων