27/01/2019 27/01/2019 Η πρώτη συνάντηση για τη νεοσύστατη χορωδία ενηλίκων ανδρών και γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 με την τέλεση της Ακολουθίας του Αγιασμού από τον Σεβ. Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Τρικάλων στο Βαρούσι. Μετά τον Αγιασμό ο Σεβασμιώτατος...
27 Ιανουαρίου, 2019 - 8:46
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2019 - 8:07

Συνάντηση χορωδίας ενηλίκων στην Ι.Μ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Συνάντηση χορωδίας ενηλίκων στην Ι.Μ. Τρίκκης

Η πρώτη συνάντηση για τη νεοσύστατη χορωδία ενηλίκων ανδρών και γυναικών της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 με την τέλεση της Ακολουθίας του Αγιασμού από τον Σεβ. Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Τρικάλων στο Βαρούσι.

Μετά τον Αγιασμό ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως παρουσιάζοντας τη υπεύθυνη καθηγήτρια Μουσικής Δέσποινα Πλαστάρα και αναλύοντας τον σκοπό και τους στόχους της νέας χορωδίας.

Να σημειωθεί πως οι συναντήσεις και οι πρόβες της χορωδίας θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 4:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Τρικάλων στο Βαρούσι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων