23/03/2021 23/03/2021 Τον απερχόμενο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Υποστράτηγο κ. Φώτιο Γκίκα υποδέχτηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.  Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γκίκα για την άριστη συνεργασία που είχαν σε κάθε επίπεδο και του ευχήθηκε καθηκόντως. Μετά το πέρας της αποχαιρετιστήριας αυτής...
23 Μαρτίου, 2021 - 18:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2021 - 18:19

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Μητροπολίτη Τρίκκης με τον Διοικητή Φρουράς Τρικάλων

Διαδώστε:
Αποχαιρετιστήρια συνάντηση Μητροπολίτη Τρίκκης με τον Διοικητή Φρουράς Τρικάλων

Τον απερχόμενο Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Υποστράτηγο κ. Φώτιο Γκίκα υποδέχτηκε στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος. 

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γκίκα για την άριστη συνεργασία που είχαν σε κάθε επίπεδο και του ευχήθηκε καθηκόντως. Μετά το πέρας της αποχαιρετιστήριας αυτής συναντήσεως αμφότεροι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων