05/02/2019 05/02/2019 Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μάρτυρος Αγάθης. Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλασιούμενος από ιερείς της πόλεως και περιφερείας. Πριν το τέλος της Αγρυπνίας ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως και Χειροθέτησε σε Σταυροφόρο...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:48

Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε στα Τρίκαλα

Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων τελέστηκε Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Μάρτυρος Αγάθης. Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλασιούμενος από ιερείς της πόλεως και περιφερείας. Πριν το τέλος της Αγρυπνίας ο Σεβασμιώτατος ομίλησε καταλλήλως και Χειροθέτησε σε Σταυροφόρο Οικονόμο τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Νικόλαο Μανώλη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων