08/03/2019 08/03/2019 Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών, κ. Χρυσόστομος,  λειτούργησε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις Διάκονο Χειροτονία του π. Ιερωνύμου Δουσικιώτου, σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους οικείους του, αλλά και τους απλούς πιστούς που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό για να...
08 Μαρτίου, 2019 - 17:59

BINTEO – Τρίκαλα: Θεία Λειτουργία και Εις Διάκονον Χειροτονία

Διαδώστε:
BINTEO – Τρίκαλα: Θεία Λειτουργία και Εις Διάκονον Χειροτονία

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών, κ. Χρυσόστομος,  λειτούργησε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις Διάκονο Χειροτονία του π. Ιερωνύμου Δουσικιώτου, σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους οικείους του, αλλά και τους απλούς πιστούς που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό για να παρακολουθήσουν τόσο τη Θεία Λειτουργία όσο και την χειροτονία του.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας τίμησε με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τον εφημέριο Παχτουρίου π. Παναγιώτη Οικονόμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων