28/02/2021 28/02/2021 Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ενημερώνει ότι από εχθές τα μαθήματα των κατηχητικών σχολείων της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων διεξάγονται διαδικτυακά  Δείτε την ανακοίνωση: Ανακοινώνουμε πως με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, τα κατηχητικά σχολεία της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων από το Σάββατο 27/2/2021 και...
28 Φεβρουαρίου, 2021 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2021 - 14:17

Διαδικτυακά τα κατηχητικά σχολεία του Αγ. Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων

Διαδώστε:
Διαδικτυακά τα κατηχητικά σχολεία του Αγ. Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ενημερώνει ότι από εχθές τα μαθήματα των κατηχητικών σχολείων της Ενορίας του Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων διεξάγονται διαδικτυακά 

Δείτε την ανακοίνωση:

Ανακοινώνουμε πως με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου, τα κατηχητικά σχολεία της Ενορίας Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων από το Σάββατο 27/2/2021 και ώρα 11:00 πμ θα λειτουργήσουν διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής zoom, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Οι κατηχητές και οι κατηχήτριες μας θα επικοινωνήσουν με τα παιδιά ώστε να τους κατευθύνουν με ποιο τρόπο θα μπορέσουν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν. Αν κάποιος δε δεχθεί τηλεφώνημα από τους κατηχητές μπορεί να επικοινωνήσει με τους ίδιους τους κατηχητές ή με τον π. Παναγιώτη ή στο τηλ: 2431026549.

Προσευχόμαστε και ελπίζουμε στο Θεό σύντομα να μας απαλλάξει από αυτή την πανδημία και να μπορέσουμε να ξανασυναντηθούμε στην ενορία μας, να αντικρύσουμε το πανέμορφο παιδικό χαμόγελό σας που πηγάζει από την πίστη σας στον Χριστό μας και να ξανατραγουδήσουμε, να παίξουμε, να ξενοιάσουμε όλοι μαζί υπό την σκέπη του Θεού μας.

Καλή αντάμωση λοιπόν, να μην λείψει κανείς.

Σας περιμένουμε με πολύ χαρά!!!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων