22/08/2021 23/08/2021 Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν με την ευκαιρία της επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Τρικάλων από τον Οθωμανικό Ζυγό. Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ιερούργησε στον παλαιό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, της Παναγίας Επισκέψεως. Ακολούθησε η επίσημη Δοξολογία για την απελευθέρωση των...
22 Αυγούστου, 2021 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2021 - 0:39

Τα Τρίκαλα εόρτασαν την Απελευθέρωση της πόλης

Διαδώστε:
Τα Τρίκαλα εόρτασαν την Απελευθέρωση της πόλης

Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν με την ευκαιρία της επετείου της Απελευθέρωσης της πόλης των Τρικάλων από τον Οθωμανικό Ζυγό.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ιερούργησε στον παλαιό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, της Παναγίας Επισκέψεως.

Ακολούθησε η επίσημη Δοξολογία για την απελευθέρωση των Τρικάλων. Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε εντός του ναού από τον Λοχαγό ε.α. Γεώργιο Παλαντζά και μέλος της Ε.Α.Α.Σ., παράρτημα Τρικάλων.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στην κεντρική πλατεία της πόλης των Τρικάλων. Εκεί έγινε και κατάθεση στεφάνων από φορείς της πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων