15/05/2020 15/05/2020 Εορταστικές Εκδηλώσεις επί τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων  θα λάβουν χώρα στο Ριζαριό Τρικάλων. Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης ανακοινώνει πως ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στο Ριζαριό Τρικάλων διοργανώνει θρησκευτικές εκδηλώσεις με αφορμή την Γενοκτονία των Ποντίων κατά το κάτωθι πρόγραμμα: ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 8:30-12:30: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ: Εσπερινός, Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία...
15 Μαΐου, 2020 - 14:59
Τελευταία ενημέρωση: 15/05/2020 - 14:08

Εκδηλώσεις για τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις για τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων

Εορταστικές Εκδηλώσεις επί τη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων  θα λάβουν χώρα στο Ριζαριό Τρικάλων. Συγκεκριμένα η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης ανακοινώνει πως ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους στο Ριζαριό Τρικάλων διοργανώνει θρησκευτικές εκδηλώσεις με αφορμή την Γενοκτονία των Ποντίων κατά το κάτωθι πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 8:30-12:30:

ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ: Εσπερινός, Όρθρος και εν συνεχεία Αρχιερατική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία και Θείο Κήρυγμα ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΪΟΥ, ΩΡΑ 7:00 μ.μ.:

Μεθέορτος Εσπερινός και εν συνεχεία η Ακολουθία της Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο ενώπιον του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «Σουμελά»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων