01/06/2021 04/06/2021 Το εξάμηνο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου θα τελεστεί την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, τηρουμένων όλων των ισχυουσών υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοιό COVID-19. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλης Τρίκκης και Σταγών αναφέρει: Η Ιερά Μητρόπολις...
01 Ιουνίου, 2021 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2021 - 15:53

Την Κυριακή 6/6 το 6μηνο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης κυρού Αλεξίου

Διαδώστε:
Την Κυριακή 6/6 το 6μηνο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης κυρού Αλεξίου

Το εξάμηνο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου θα τελεστεί την Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, τηρουμένων όλων των ισχυουσών υγειονομικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοιό COVID-19.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλης Τρίκκης και Σταγών αναφέρει:

Η Ιερά Μητρόπολις Τρίκκης και Σταγών φέρει εις γνώσιν ότι το εξάμηνο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού ΑΛΕΞΙΟΥ θα τελεσθεί την Κυριακήν 6ην Ιουνίου 2021 εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Αγίου Νικολάου Τρικάλων, τηρουμένων όλων των ισχυουσών υγειονομικών μέτρων προστασίας εκ του κορωνοιού COVID-19.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθή Χειροτονία Πρεσβυτέρου.

Οι ιερές Ακολουθίες θα αναμεταδοθούν σε ζωντανή σύνδεση από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ» μέσω της συχνότητος των 102 F.M. και διαδικτυακά, επίσης διαδικτυακά στο YouTube από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εις άπαντας τους Ιερούς Ναούς και απάσας τας Ιεράς Μονάς της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών την προσεχή Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα τελεσθεί η Ακολουθία του Ιερού Μνημοσύνου υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Ιεράρχου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων