01/07/2020 01/07/2020 Παρουσία των πιστών της ενορίας του Γλύνους, αλλά χωρίς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, έγινε το απόγευμα της Τρίτης η υποδοχή της παλαιάς συντηρημένης Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Οδηγήτριας» της Γλυνιώτισσας. Σύμφωνα με το  trikalaola.gr, ο Σεβασμιώτατος δεν παρεβρέθη, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, αφού είχε το θλιβερό καθήκον να βρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία του 15χρόνου...
01 Ιουλίου, 2020 - 22:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2020 - 21:52

Επέστρεψε στο Γλύνος η Παναγία η Γλυνιώτισσα

Διαδώστε:
Επέστρεψε στο Γλύνος η Παναγία η Γλυνιώτισσα

Παρουσία των πιστών της ενορίας του Γλύνους, αλλά χωρίς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, έγινε το απόγευμα της Τρίτης η υποδοχή της παλαιάς συντηρημένης Ιεράς Εικόνας της Παναγίας «Οδηγήτριας» της Γλυνιώτισσας.

Σύμφωνα με το  trikalaola.gr, ο Σεβασμιώτατος δεν παρεβρέθη, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά, αφού είχε το θλιβερό καθήκον να βρεθεί στην Εξόδιο Ακολουθία του 15χρόνου Αλέξανδρου, που έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο.

Έτσι η υποδοχή και στην συνέχεια ο πανηγυρικός Εσπερινός τελέστηκε από τον Αρχιμανδρίτη Παρθένιο και ιερείς της περιοχής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων