20/07/2020 20/07/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων εορτάστηκε το Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης “Πορταϊτίσσης” την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ενώ πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ανέγνωσε προς το εκκλησίασμα το...
20 Ιουλίου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2020 - 18:32

Έψαλλαν «Τῇ Ὑπερμάχῳ» ενώ χτυπούσαν οι καμπάνες πένθιμα

Διαδώστε:
Έψαλλαν «Τῇ Ὑπερμάχῳ» ενώ χτυπούσαν οι καμπάνες πένθιμα

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων εορτάστηκε το Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης “Πορταϊτίσσης” την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ενώ πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ανέγνωσε προς το εκκλησίασμα το Συνοδικό έγγραφο της Εκκλησίας της Ελλάδος για την Αγιά Σοφιά και μίλησε καταλλήλως περί του θέματος καταλήγοντας πως πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θα ναι.

Ενώ αμέσως όλοι μαζί έψαλλαν το Κοντάκιο «Τῇ Ὑπερμάχῳ» ενώ χτυπούσαν οι καμπάνες πένθιμα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων