26/06/2020 26/06/2020 Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διαλεκτό Τρικάλων την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Ιεροσολυμίτισσας». Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά την διάρκεια του Εσπερινού και του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας...
26 Ιουνίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2020 - 22:28

Ιερά Αγρυπνία για την Παναγία την “Ιεροσολυμίτισσα”

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για την Παναγία την “Ιεροσολυμίτισσα”

Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διαλεκτό Τρικάλων την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της Πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Ιεροσολυμίτισσας».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε κατά την διάρκεια του Εσπερινού και του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας συμπαραστατούμενος από πολλούς ιερείς της πόλεως των γύρω χωρίων.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας τους ύμνους έψαλλε ο εκλεκτός χορός.

Το Θείο Λόγο κήρυξε ο κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τύρναβου Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αχίλλιος Τσούτσουρας ο οποίος μίλησε με γλαφυρότητα για το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Να σημειωθεί ότι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διαλεκτού Τρικάλων φυλάσσεται δια παντός το Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Ιεροσολυμίτισσας».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων