02/08/2020 02/08/2020 Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες: Την Τρίτη 4 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Νόννας, Μητρός του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία...
02 Αυγούστου, 2020 - 22:44

Ιερές Αγρυπνίες στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Διαδώστε:
Ιερές Αγρυπνίες στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη και σε χωριά των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Τρίτη 4 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου Γαρδικάκι Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Νόννας, Μητρός του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων με την ευκαιρία της Δεσποτικής εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου και Θεού και Σωτήρος Ημών Ιησού Χριστού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αιμιλιανού, Επισκόπου Κυζίκου και του Αγίου ενδόξου Νεομάρτυρος Τριανταφύλλου ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 9 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός Ημών Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Τη Δευτέρα 10 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων επί τη εορτή του Αγίου Διακόνου Εύπλου, Νήφωνος Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως και της αναμνήσεως του εν Κερκύρα θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Τρίτη 11 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γριζάνου επί τη εορτή των Αγίων Μαρτύρων Φωτίου και Ανικήτου, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων επί τη αποδόση της Εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου από 9-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων ο Όρθρος, τα Εγκώμια προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Μέγας Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια μέρα από 9-12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο Μέγας Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων