05/02/2019 05/02/2019 Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου  στο Ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων «Ιωάννης Δαμασκηνός» έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα. Ο δραστήριος πρόεδρος του κ. Αθανάσιος Δημητρίου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους ιερείς για την παρουσία τους, αλλά και τους φίλους των ιεροψαλτών που έδωσαν το...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2019 - 13:54

Μητρ.Τρίκκης: “Oι Ιεροψάλτες είναι η φωνή του λαού”

Διαδώστε:
Μητρ.Τρίκκης: “Oι Ιεροψάλτες είναι η φωνή του λαού”

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου  στο Ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» το Σωματείο Ιεροψαλτών Τρικάλων «Ιωάννης Δαμασκηνός» έκοψε την Αγιοβασιλόπιτα.

Ο δραστήριος πρόεδρος του κ. Αθανάσιος Δημητρίου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους ιερείς για την παρουσία τους, αλλά και τους φίλους των ιεροψαλτών που έδωσαν το παρών.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι οι Ιεροψάλτες είναι η φωνή του λαού στο αναλόγιο και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων