19/02/2019 19/02/2019 Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στη κατάμεστη αίθουσα του «Gallery Art Hotel» έγινε η καθιερωμένη κοπή της αγιοβασιλόπιτας με παραδοσιακό χορό από την Επιτροπή Εκδηλώσεων της Συνοικίας του Ι.Ναού Αγίου Νεκταρίου Μπάρας Τρικάλων. Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης  Τρίκκης & Σταγών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ. Συμμετείχαν τα δύο παιδικά χορευτικά τμήματα, το τμήμα χορού ενηλίκων και η παιδική...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2019 - 11:42

Κοπή Βασιλόπιτας στη Μητρ.Τρίκκης

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στη Μητρ.Τρίκκης

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στη κατάμεστη αίθουσα του «Gallery Art Hotel» έγινε η καθιερωμένη κοπή της αγιοβασιλόπιτας με παραδοσιακό χορό από την Επιτροπή Εκδηλώσεων της Συνοικίας του Ι.Ναού Αγίου Νεκταρίου Μπάρας Τρικάλων.


Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης  Τρίκκης & Σταγών κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ.
Συμμετείχαν τα δύο παιδικά χορευτικά τμήματα, το τμήμα χορού ενηλίκων και η παιδική χορωδία του Ι. Ναού.
Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


Συγχαρητήρια στους δύο ακούραστους ιερείς του Ναού , Αρχιμ. π. Αλέξιο Κανίνα και τον Πρωτ. π. Κωνσταντίνο Κούκο, στους μικρούς και μεχάλους χορευτές, στο χοροδιδάσκαλο κ. Ιωάννη Κώτη, τη μουσικό κ. Δέσποινα Πλαστάρα, τις κατηχήτριες και όλες της κυρίες της ενορίας για την βοήθειά τους.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανέγερση του παρεκκλησίου του Αγίου Παϊσίου Αγιορείτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων