10/04/2021 10/04/2021 Διάκονος χειροτονήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 10ης Απριλίου 2021, ο μέχρι πρότινος πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και της Μονής Μεγάλου Μετεώρου, Σπυρίδων Σπύρου.  Με την άδεια του επιχώριου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, τον νέο διάκονο χειροτόνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριπόλεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Θεοφύλακτος, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ξυλοπαροίκου Τρικάλων,...
10 Απριλίου, 2021 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 19:39

Νέος διάκονος στην Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Διαδώστε:
Νέος διάκονος στην Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών

Διάκονος χειροτονήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 10ης Απριλίου 2021, ο μέχρι πρότινος πρωτοψάλτης της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και της Μονής Μεγάλου ΜετεώρουΣπυρίδων Σπύρου. 

Με την άδεια του επιχώριου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, τον νέο διάκονο χειροτόνησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριπόλεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας κ. Θεοφύλακτος, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ξυλοπαροίκου Τρικάλων, όπου διακονεί ως εφημέριος ο πατέρας του, π. Βησσαρίων Σπύρου.

Ο νέος Διάκονος θα υπηρετήσει στο πλευρό του κ. Χρυσοστόμου, στα Τρίκαλα. Δείτε το βίντεο της χειροτονίας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων