20/02/2019 20/02/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα τελέσθηκε ο εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντων του παρεπιδημούντος στην πόλη μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2019 - 12:37

O Mητρ.Σταγών στα Τρίκαλα

Διαδώστε:
O Mητρ.Σταγών στα Τρίκαλα

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα τελέσθηκε ο εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και συγχοροστατούντων του παρεπιδημούντος στην πόλη μας Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μοζαμβίκης κ. Χρυσοστόμου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Εν συνεχεία, μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης κ. Χρυσοστόμου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ομίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Μέσα από τον εμπνευσμένο λόγο του ανέλυσε την πορεία του χριστιανού λαμβάνοντας αφορμή από την έναρξη του Τριωδίου. Μέσα από «ζωντανά» παραδείγματα καθήλωσε τους ακροατές που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων