05/08/2019 05/08/2019 Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου Λιοπράσου και Αγίου Δημητρίου Αγρελιάς. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Μετά το πέρας των...
05 Αυγούστου, 2019 - 16:24
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2019 - 16:25

O Mητρ.Τρίκκης στις ενορίες Λιοπράσου και Αγρελιάς

Διαδώστε:
O Mητρ.Τρίκκης στις ενορίες Λιοπράσου και Αγρελιάς

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε και ομίλησε κατά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Θεοτόκου Λιοπράσου και Αγίου Δημητρίου Αγρελιάς.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Μετά το πέρας των Ακολουθιών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους των ενοριών για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας.

Στο τέλος των Παρακλήσεων ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης τίμησε με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τους εφημερίους των ενοριών Λιοπράσου π. Αθανάσιο Μπαρτζιώκα και Αγρελιάς π. Δημήτριο Αθανασούλα. Χειροθέτησε δε σε Αναγνώστη στο Λιόπρασο τον κ. Αχιλλέα Μπεκρή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων