01/08/2020 01/08/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ευγενώς προσκληθείς, ιερούργησε σήμερα, Σάββατο 1η Αυγούστου 2020 στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας στην Τήνο. Στο κήρυγμά του επί τη εορτή της Προόδου του Τιμίου Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος παρομοίασε τον Χριστιανό με τον βασιλικό. Όπως ο βασιλικός, είπε, δεν μπορεί να ανθίσει και να επιβιώσει, όσο κι...
01 Αυγούστου, 2020 - 12:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 13:03

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών στην Τήνο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών στην Τήνο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ευγενώς προσκληθείς, ιερούργησε σήμερα, Σάββατο 1η Αυγούστου 2020 στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας στην Τήνο. Στο κήρυγμά του επί τη εορτή της Προόδου του Τιμίου Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος παρομοίασε τον Χριστιανό με τον βασιλικό. Όπως ο βασιλικός, είπε, δεν μπορεί να ανθίσει και να επιβιώσει, όσο κι αν τον ποτίζεις, σε ένα σκιερό και σκοτεινό δωμάτιο, έτσι και ο Χριστιανός δεν μπορεί να «επιβιώσει» χωρίς την λατρευτική ζωή, δεν μπορεί χωρίς να τον Κυριακάτικο εκκλησιασμό. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος ήταν συγκινητικός στο λόγο του, αφού, στις ημέρες που ζούμε, και μετά την καραντίνα, πλέον είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε στην εκκλησία με μάσκες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων