02/10/2020 02/10/2020 Κάθε Τρίτη από 9:00 έως 12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων θα τελείται Ιερά Αγρυπνία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος στο τέλος θα αναγιγνώσκει ευχή υπέρ υγείας όλων των ασθενών αδελφών. Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τίθεται προς προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά, Επισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού.
02 Οκτωβρίου, 2020 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2020 - 15:50

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης θα αγρυπνεί κάθε Τρίτη για τους ασθενείς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης θα αγρυπνεί κάθε Τρίτη για τους ασθενείς

Κάθε Τρίτη από 9:00 έως 12:15 βραδινή στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Στεφάνου Τρικάλων θα τελείται Ιερά Αγρυπνία Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος στο τέλος θα αναγιγνώσκει ευχή υπέρ υγείας όλων των ασθενών αδελφών.

Στη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τίθεται προς προσκύνηση απότμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά, Επισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων