22/09/2021 22/09/2021 Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες: Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Μυρτιδιωτίσσης», της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Θέκλης και του Οσίου Σιλουανού του Αθωνίτου, ο Εσπερινός,  ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Την...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 20:07

Πλήθος αγρυπνιών στην πόλη των Τρικάλων

Διαδώστε:
Πλήθος αγρυπνιών στην πόλη των Τρικάλων

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας «Μυρτιδιωτίσσης», της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Θέκλης και του Οσίου Σιλουανού του Αθωνίτου, ο Εσπερινός,  ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής της Οσίας Ευφροσύνης ο Εσπερινός,  ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Χαρίτωνος του Ομολογητού, ο Εσπερινός,  ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Πριν το τέλος της Αγρυπνίας θα τελεσθεί Ιερό Μνημόσυνο για τους μακαριστούς Αρχιμανδρίτες Χαρίτωνα Σαρρή και Χαρίτωνα Μανιτάρα.

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου από 8:30-12:15 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού ο Εσπερινός,  ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου από 10:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων με την ευκαιρία πανηγύρεως της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας «ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΥ» ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου από 8:00-12:15 βραδινή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων, με την ευκαιρία πανηγύρεως της Συνάξεως Πάντων των εν Τρίκκη Αγίων ο Εσπερινός,  ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων