01/03/2019 01/03/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 5:30 μ.μ.θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης π. Δημήτριος Καββαδίας θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό. Επίσης το βράδυ της ίδιας...
01 Μαρτίου, 2019 - 13:14

“Πνευματική αφύπνιση και σύγχρονος προβληματισμός”

Διαδώστε:
“Πνευματική αφύπνιση και σύγχρονος προβληματισμός”

Στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 5:30 μ.μ.θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου. Εν συνεχεία ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης π. Δημήτριος Καββαδίας θα ομιλήσει καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Επίσης το βράδυ της ίδιας ημέρας ώρα 8.30 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, καί κάθε Τρίτη, θα γίνεται η σύναξη νέων, φοιτητών και εργαζομένων. Κατ’ αυτήν θα γίνεται διάλογος για θέματα που έχουν να κάνουν με την πνευματική αφύπνιση και τον σύγχρονο προβληματισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων