11/07/2021 11/07/2021 Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 το πρωί Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της της εορτής του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Πορταϊτίσσης», τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας, Βοηθός του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου...
11 Ιουλίου, 2021 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2021 - 13:20

Τρισαρχιερατικό Συλλείτουργο για την Παναγία “Πορταΐτισσα”

Διαδώστε:
Τρισαρχιερατικό Συλλείτουργο για την Παναγία “Πορταΐτισσα”

Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 το πρωί Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της της εορτής του Αντιγράφου της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Πορταϊτίσσης», τηρώντας τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Πατάρων κ. Αθηναγόρας, Βοηθός του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου Χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου ενώ της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Πατάρων κ. Αθηναγόρα.

Να σημειωθεί ότι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων φυλάσσεται δια παντός το Αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Πορταϊτίσσης»

Παρακολουθήστε:

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων