26/09/2019 26/09/2019 Συνεχίζεται η Προσκυνηματική εκδρομή στη Βασιλίδα των Πόλεων την Κωνσταντινούπολη που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο. Μαζί του βρίσκονται ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ιερείς της Μητροπόλεως και ομάδα προσκυνητών από τα Τρίκαλα. Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 η εκδρομή περιελάμβανε...
26 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2019 - 11:55

Προσκυνηματική εκδρομή στη Βασιλίδα των Πόλεων την Κωνσταντινούπολη

Διαδώστε:
Προσκυνηματική εκδρομή στη Βασιλίδα των Πόλεων την Κωνσταντινούπολη

Συνεχίζεται η Προσκυνηματική εκδρομή στη Βασιλίδα των Πόλεων την Κωνσταντινούπολη που πραγματοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης κ. Χρυσόστομο. Μαζί του βρίσκονται ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ιερείς της Μητροπόλεως και ομάδα προσκυνητών από τα Τρίκαλα.

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 η εκδρομή περιελάμβανε ξενάγηση-κρουαζιέρα με ναυλωμένο καραβάκι στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου με τις χίλιες ομορφιές του όπου θαυμάζεις τις Ευρωπαϊκές, αλλά και τις Ασιατικές ακτές της Πόλης. Στη συνέχεια με το ίδιο καραβάκι θα συνέχισαν για τα Πριγκηπόνησα.

Στη Χάλκη όπου βρίσκεται και η Θεολογική Σχολή με την περίφημη βιβλιοθήκη έγινε ξενάγηση. Επόμενή στάση η Πρίγκηπος, που είναι και το μεγαλύτερο νησί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων