07/08/2020 07/08/2020 Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ξεκίνησε από τις 6 Αυγούστου 2020 την πνευματική του περιοδεία στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη...
07 Αυγούστου, 2020 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2020 - 18:49

Στα ορεινά χωριά των Τρικάλων ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών

Διαδώστε:
Στα ορεινά χωριά των Τρικάλων ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ξεκίνησε από τις 6 Αυγούστου 2020 την πνευματική του περιοδεία στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας μας.

Τέλεσε διαδοχικά την ακολουθία του Εσπερινού και εν συνεχεία την ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο στις 5 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πολυνερίου, στις 6:30 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Βαλκάνου και στις 7:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μοσχοφύτου.

Πριν το τέλος των Παρακλήσεων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος τίμησε με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τον εφημέριο Πολυνερίου π. Αθανάσιο Καλογηρόπουλο και με το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου τον εφημέριο Μοσχοφύτου π. Δημήτριο Λάμπρου. Επίσης τίμησε με το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου τον εφημέριο Βαλκάνου π. Βασίλειο Νάκο και τον Χειροθέτησε σε Πνευματικό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων